Mergi la conţinutul principal
search

Hotel Ibis Styles București Erbas

  • Artist DAAC Studio, Oblic Studio
  • An 2019
  • Categorie Arhitecture, Interior Design

Tematica și, în același timp, provocarea studioului a fost să combine două idei diferite: ideea de bucurie, umor de calitate și creativitate și cea a unui șantier aflat în construcții, care are un caracter dinamic, efervescent, activ, aflat în continuă schimbare.

Hotel Ibis

A urmat astfel declanșarea unei emoții pozitive prin care studioul s-a concentrat pe frumusețea neașteptată a unui șantier de construcții, de la care au preluat elementele ce au îmbogățit proiectul prin asocieri inedite de materiale și texturi.

Hotel IbisHotel Ibis

Deși tematica a fost una complexă, aceasta și-a găsit armonios forma finală, transpusă în detaliile mobilierului și prin finisajele interioare a ceea ce a fost denumit „un șantier de construcții în stil pop-art”.

Hotel Ibis

Folosind culori saturate, contururi și materiale îndrăznețe au reprezentat diferite elemente de construcție, generând astfel o lume trendy și plină de bucurie.

Hotel Ibis

Echipă proiect: arh. Alexandra Cosma, arh. Ștefan Prigoreanu, arh. Raluca Bratu, arh. Mihai Rotaru, arh. Andrei Nicolescu.
Foto credits: Andrei Zdetovețchi.