Mergi la conţinutul principal
search

URSUS Breweries

  • Artist AMA Design
  • An 2023
  • Categorie Interior Design

imagine

URSUS Breweries a început renovarea sediului central la începutul pandemiei. Acest lucru a dus la o organizare a spațiului atipică până atunci, dar care a respectat noile cerințe ale oamenilor privind organizarea activităților. Introducerea unui sistem de desk-sharing a contribuit la tranziția de la biroul clasic la un Hub de colaborare unde orice angajat poate reveni cu placere atunci când are nevoie.

imagine
Cafeteria este spațiul care atrage oamenii pe întreg parcusul zilei, fiind o zonă multifuncțională în care se poate mânca, lucra sau organiza diverse evenimente. Conceptul conține elemente specifice din industria berii, cum ar fi keg-urile autentice de bere, sticle și piese mecanice utilizate în procesul de fermentare, sau imagini din identitatea de brand. Este, fără îndoială, un design interior recognoscibil al unei companii de bere.

Arhitecții au implementat proiectul printr-un contract Design & Build, gestionândul în întregime, de la achiziție și șantier până la livrarea la cheie a întregii amenajări.

imagineimagineimagineimagineimagineimagineimagine

Echipa:

Anda Manu - lead architect;
Ana Stoian, Ileana Balan și Alexandru Cosma – concept design
Silvia Ioanca, Adriana Gigoi și Verona Panait – arhitectură de interior și management de proiect
Ionuț Duminică – manager de șantier.

Foto:

Sabin Prodan