Mergi la conţinutul principal
search

Pa_CT – Pa Constanța!

  • Artist Justin Baroncea, Cristina Ginara, Alexandru Ivanof, Radu Manelici, Ioana Trușcă
  • An 2019
  • Categorie Multidisciplinar

Cartea Pa_CT continuă aventurile iepurelui „supraviețuitor” al atacului chimic cu bezele din Turb@. Toți ceilalți iepuri negri ai doctorului Yu se transformă în grăsuni albi.

Pa_CT – Pa Constanța!

Iepurele fuge la Constanța unde își pregătește, împreună cu șobolanul Fasole, marea evadare către o insulă vulcanică, unde cărbunele rămâne principala sursă de energie. Cartea este un pretext de a descoperi o altă perspectivă asupra reciclării, proiectării și inovării.

Pa_CT – Pa Constanța!

Cei doi prieteni își construiesc o barcă din subansambluri reciclate. Pentru a fi inclusă în poveste, barca, ce a fost construită la scara 1:1, e perfect funcțională și va face obiectul unui eveniment de lansare la apă.

Pa_CT – Pa Constanța!

Lansarea unei bărci face astfel posibilă lansarea unei cărți. O carte despre o prietenie ciudată între un iepure drogat cu cărbune și un șobolan hoț, inventator, proiectant și, la nevoie, constructor.

Pa_CT – Pa Constanța!

Doi prieteni fug dintr-un loc în care se simt amenințați, în care sunt obligați să se ascundă, în care sunt „ciudații”. Pa_CT- Pa Constanța!

Pa_CT – Pa Constanța!

Echipă proiect:

Ilustrație: Cristina Ginara 
Coordonare proiect, text, scenariu, construcție barcă: Justin Baroncea
Coordonare proiect, coordonare ilustrații: Ioana Trușcă 
Construcție barcă: Alexandru Ivanof
Design grafic: Radu Manelici 

Parteneri : Vellant, One Night Gallery

Foto credts: Pavel Rădulescu.