Mergi la conţinutul principal
search

Mugshot at DjSuperStore

  • Artist IOG Arhitectura
  • An 2022
  • Categorie Interior Design
„Acum 10 ani piața locală de design interior începea să se dezvolte într-un ritm interesant. Astăzi, putem considera cu mândrie că piața de design interior din România este bine stabilită printre celelalte țări europene. Așteptăm cu nerăbdare următorii 10 ani în ceea ce privește inovația, sustenabilitatea și creativitatea, având încredere că există mulți designeri talentați care vor împinge această meserie uimitoare ce modelează sentimentele atâtor oameni care interacționează cu ea.”

-IOG Arhitectura*

mugshot 1

Mugshot este o cafenea de specialitate și fine-drinks din centrul Bucureștiului, din zona Icoanei – Ioanid. Prin experiența oferită, produse, servicii și design, Mugshot își propune activarea vecinătății și a cartierului. În acest fel, Mugshot se alătură altor afaceri din cartier și contribuie la promovarea unei zone efervescente a orașului și la consolidarea micului comerț de proximitate.

mugshot 2

Spațiul interior și produsele sunt gândite pentru a coagula o mică comunitate de oameni iubitori de gust și frumos care locuiesc sau tranzitează această zonă. Astfel, în centrul spațiului se găsește o masă lungă, din lemn, suficient de lungă pentru a aduna în jurul său oameni care nu au venit împreună dar care pot împărți experiența unui gust bun.

mugshot 3

Spațiul este croit pentru cartierul în care a luat ființă, produsele, muzica, totul este conceput având scopul clar de a oferi oamenilor care vin la Mugshot o experiență autentică, iar această experiență să activeze în jurul ei o micro-comunitate.

mugshot 4


mugshot 5

mugshot 6

mugshot 7

*Odată cu împlinirea a zece ani de Romanian Design Week, în 2022, sub tema #FORWARD, punem sub lupă importanța designului și a arhitecturii în proiectarea viitorului. RDW Digital Showcase este o colecție digitală de idei despre viitor și de proiecte recente, semnate de studiourile și designerii locali care au participat la festival de-a lungul celor 10 ediții.