Mergi la conţinutul principal
search

Mabo One

  • Artist 441 Design Powerhouse
  • An 2023
  • Categorie Interior Design

În jurul MABO ONE, designul a țesut cadrul subtil unde se poate descoperi și savura adevărata vedetă: cafeaua și spiritul întregului proces care o definește.

441 Design Powerhouse441 Design Powerhouse

În jocul nuanțelor deschise (barul alb) și închise (mobilierul de expunere al produselor și zona de shop) identitatea vizuala MABO atrage privirea trecătorului chiar din stradă. Din universul organic și mai precis din liniile logo-ului MABO se inspiră nu numai oglinzile anamorfe sau rotunjimea lămpilor de accent ci și masa centrală (compusă din două elemente) care invită cu ale sale unduiri la comunicare chiar în inima spațiului.

441 Design Powerhouse

441 Design PowerhouseDincolo de dialogul pe care fiecare iubitor de cafea îl poate deschide cu sine sau cu alte persoane la MABO ONE, există o armonioasă comunicare între designul de interior și cel al spațiului exterior aferent cafenelei. MABO ONE este o experiență gustativ-olfactiv-vizuală care, pune în scenă elementele esențiale ale universului unei cafenele.

441 Design Powerhouse441 Design Powerhouse441 Design Powerhouse441 Design Powerhouse441 Design Powerhouse441 Design Powerhouse

Echipa:
Arh Alina Filipoiu
Arh Interior Alice-Madalina Straton

Foto: 
Sabin Prodan