Mergi la conţinutul principal
search

Raymond Bobar

jury

Designer grafic și de literă

Raymond Bobar este un designer grafic și de literă, absolvent al Masterului de Design de Literă a Universității din Reading. Lucrează într-o gamă variată de formate, de la cărți și reviste până la campanii de marketing, expoziții, titluri de film și tipuri de literă. Modul lui de lucru prioritizează conținutul asupra stilului, care este adaptat în funcție de tema de comunicare.

Raymond Bobar is a graphic and type designer, a graduate of the University of Reading's MA in Type Design. He works in a diverse range of formats, from books and magazines to marketing campaigns, exhibitions, film titles and typefaces. His way of working prioritizes content over style, which is adapted according to the communication theme. 

 

"Expoziția de design grafic din acest an reunește o gamă complexă de voci, de la absolvenți entuziaști, la practicieni recunoscuți. Reflecții asupra chestiunilor sociale se suprapun peste creații idiosincratice și sunt completate de explorări atât de necesare în brandingul spațiilor publice. Varietatea și calitatea lucrărilor prezintă o comunitate de design plină de ambiție și tenacitate.".

-Raymond Bobar (RDW Curator)

 

"This year’s graphic design exhibition brings together a complex array of voices, from enthusiastic graduates, to confident and established practitioners. Reflections on social concerns layer over idiosyncratic applications and are followed by much needed explorations in the branding of public spaces. The variety and the quality of the works present a design community steeped in ambition and tenacity.".

-Raymond Bobar (RDW Curator)