Mergi la conţinutul principal
search

Urban Monkey x RDW – Artist Edition

  • 10 Septembrie 2020

În colaborare cu Romanian Design Week 2020, Urban Monkey a creat, împreună cu ilustratorii Lost Optics și Andrei Argaetic, o serie de două etichete în ediție limitată. Sticlele Urban Monkey s-au transformat, astfel, într-o planșă de exprimare pentru cei doi ilustratori, provocați să-și creeze propriul univers.

Proiectul face parte din misiunea Urban Monkey de a susține optimiștii, creativii, the movers & the shakers care fac orașul mai bun și mai frumos prin ideile lor. Pentru un oraș în care vrei să locuiești și care te inspiră să crezi că totul e posibil. #optimisticbynature

Argaetic este un artist care trăiește și lucrează în București. Își împarte timpul între a manageui o cafenea boemă în oraș și ilustrații.

Argaetic

Lost.Optics este un street artist si pictor a cărui estetică se învârte în jurul absrtractizării geometrice. Fiecare dintre piesele sale e un experiment; un mini-laborator de cercetare a relației dintre forme și culori. Abodarea sa creează un comus dinamic de compartimentare controlată și mișcare îndrăzneață.

Lost Optics

La fiecare sticlă vândută, 5 cenți sunt direcționați către proiectele care pun comunitățile creative în mișcare. Noile sticle pot fi găsite deja în cooperativele Fru Fru și, desigur, te așteaptă la RDW 2020.

Scanează codul QR de pe noile sticle pentru a află mai multe despre Urban Monkey x RDW – Artist Edition.