Mergi la conţinutul principal
search

RDW Open Air

  • 31 Mai 2021

Romanian Design Week prezintă pentru al doilea an consecutiv RDW Open Air, care se va desfășura în incinta curții Combinatului Fondului Plastic în perioada 5-13 iunie. În tot acest interval pasionații de artă și design se vor putea bucura atât de instalațiile interactive aflate la exterior, cât și de expozițiile aflate în interior. 

Cele două instalații exterioare propuse de Zeppelin Design oferă un mediu în care participanții se pot destinde prin intermediul unui joc, dar și un mediu în care se pot relaxa socializând.

dubLU, un joc by UniCredit Bank, angrenează publicul într-o activitate simplă și, totodată, distractivă. 
Metoda de joc nu este una complicată deloc: Două echipe cu 2 sau 3 participanți joacă 2 seturi din 3. Prima echipă care ajunge la 3 puncte câștigă setul. În meciurile cu minim 4 jucători, fiecare echipă are câte un atacant și un portar, poziționați intercalat, de o parte și de alta a mesei de joc, conform schemei anexe. 

E nevoie doar de voie bună și de cele două piese fără de care jocul nu se poate desfășura: UniDrive și UniPuck

Cea de-a doua instalație interactivă este ALTfel by Absolut, un mobilier urban, adaptat pentru conversații alternative, îți oferă următoarele posibilități: fie să stai la înălțime pe scaunul A(bsolut), fie să te așezi fără griji pe fotoliul din L(aturi) extrudate, fie să te plimbi cu T(ractorul), banca mobilă care te duce exact în mijlocul discuției. Pe oricare ai alege-o, poți fi sigur că va fi o experiență de neuitat, o experiență de care ne vom bucura #together. 

Dacă îți propui să ajungi la eveniment cu bicicleta, poți sta liniștit. Urban Monkey s-a gândit la asta și a organizat anul acesta un concurs de rastele în cadrul RDW, astfel încât toți cei care doresc să aleagă o variantă nepoluantă de transport  își pot lăsa în siguranță bicla, la unul dintre rastelele câștigătoare. 
Urban Monkey încurajează mersul pe două roți și îi susține optimiștii care vor să facă orașul un loc mai bun. La fiecare sticlă vândută, 5 cenți sunt direcționați către proiecte care cresc calitatea vieții. 

open air