Mergi la conţinutul principal
search

RDW DESIGN GO x Ioanid - Icoanei

  • 06 Mai 2022
  • News

RDW Design Go reprezintă circuitul de evenimente satelit din cadrul programului festivalului Romanian Design Week. Peste 60 de evenimente și activități propuse de designeri, galerii de artă, studiouri de design & arhitectură, ateliere, muzee, showroom-uri sau cafenele vor transforma orașul într-o scenă a designului în perioada 13-22 mai. Publicul va putea participa la workshop-uri, va putea vizita ateliere de design și expoziții, desenându-și astfel propriile trasee prin oraș, (re)descoperind cartiere, locuri și idei.

Zona Ioanid-Icoanei devine un punct cheie în cadrul circuitului Design Go, iar unul dintre evenimentele pe care pasionații de stickere și artă stradală nu trebuie să-l rateze este Bucharest Stickerz Fest. Evenimentul, ce se va desfășura la Lokal, are scopul de a promova cultura stickerelor în România, de a lega comunitatea de stickerheads și de a încuraja artiștii români să producă stickere pe care să le expună pe stradă. Tot în zona de graphic design se află și expoziția V4 PoszTerra organizată de Institutul Liszt ce prezintă o selecție de afișe cu lucrările cele mai reprezentative ale unor artiști graficieni renumiți din Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia precum și a studenților lor, lucrări care invocă istoria afișului cultural din țările respective.

v4

În data de 18 mai, între orele 18:00 și 21:00, doi dintre membrii fondatori ai Inside Academy, Alina și Omid, vor discuta despre design interior și despre cursurile Inside Academy, care se adresează atât pasionaților de design cât și celor care doresc să își amenajeze singuri locuința sau caută o schimbare în viața profesională. Discuția va avea loc la Mugshot, pe strada Aurel Vlaicu, nr. 20.

inside academy

La Maison Dumbrava Roșie 18 | Galeria Mobius va avea loc expoziția LA PROSSIMA VOLTA, o expoziție-manifest, ce își propune să demonstreze importanța și spectacularitatea corpurilor de iluminat, să cerceteze și să arate procesele din spatele acestor obiecte.

la prossima volta