Mergi la conţinutul principal
search

RDW 2021 // Recommended Spots

  • 20 Mai 2021

AlbAlb 


AlbAlb aduce creațiile designerilor români mai aproape de publicul care apreciază individualitatea, talentul și originalitatea.

Magazinul promovează o selecție atent curatoriată de bijuterie de autor, ceramică, ilustrație, obiecte de iluminat și marochinărie, tocmai bune pentru un cadou special.
 
AlbAlbvizitează-i în:
Strada Locotenent Aviator Șerban Petrescu 1
Website

 

Alina Cernatescu


Alina Cernatescu este o marcă românească de design vestimentar couture, fondată în 2015 de surorile Alina Cernatescu și Elena Cernatescu. Stilul abordat este un manifest pentru arta senzualității.

Design-ul încorporează drapaje elegante și broderii originale, realizate exclusiv în atelierele coordonate de echipa Alina Cernatescu. Toate produsele sunt fabricate cu mândrie în Romania.
 
Alina Cernatescuvizitează-i în:
Strada C. A. Rosetti 34, Et. 2, Ap. 3, București
Website

 

ATN Franklin&Golescu Open Streets


ATN Franklin&Golescu Open Streets este o inițiativă non profit de promovare, conservare și dezvoltare a străzilor Benjamin Franklin și Nicolae Golescu, aflate în spatele Ateneului Român.

Inițitiva aparține antreprenorilor prezenți în zonă, după o idee a Aleksandrinei Mihaylova. În mod natural, atât afacerile implicate, cât și riveranii și vizitatorii, sunt caracterizați de prietenie, diversitate, solidaritate și sustenabilitate.
 
ATNvizitează-i în:
Strada Benjamin Franklin & Strada Nicolae Golescu, București
Website

 

Biutiful by the Lake


Biutiful By The Lake este o gradină suspendată deasupra apei, o gradină care se integrează perfect în natură. Situat pe malul lacului Herăstrău, Biutiful by the Lake este varianta mai „light” a locației Biutiful Downtown din oraș, la fel ca „sora” sa de la Mamaia, Biutiful by the Sea.

Barca răsturnată de deasupra barului central te invită să descoperi o lume ce pare întoarsă invers și să savurezi spațiul aflat în strânsă legătură cu apa.
 
Alina Cernatescuvizitează-i în:
Șoseaua Nordului 5-7, București
Website

 

BoConcept Romania 


BoConcept este un brand „premium accesibil”, cu aproape 300 de magazine în 65 de țări. BoConcept proiectează, produce și comercializează mobilier contemporan, accesorii și corpuri de iluminat pentru locuințe, birouri și spații în aer liber.

BoConcept ajută clienții să creeze un spațiu personalizat cu servicii complete de design interior, acasă sau în magazin.
 
BoConceptvizitează-i în:
Șos. București-Ploiești 44C, Galeriile Mobexpert Băneasa, București
Website

 

BOILER Coffee Shop 


BOILER este un coffee-shop dedicat explorării cafelei de specialitate. 18 metri pătrați, la Piața Muncii. Situat în mijlocul unui nod urban, dar pe o stradă care-i permite să strângă oameni în jur - la cafea și la povești - BOILER a devenit un loc pentru comunitatea cartierului.

Designul este minimalist, funcțional: un concept care pune în prim plan dualitatea, dar și unitatea – alb și auriu, lapte și cafea, barista și oaspete.
 
BOILERvizitează-i în:
Strada Inginer Slăniceanu Nicolae 1, București
Website

 

Decor Floor 


Decor Floor s-a concentrat mereu pe atingerea performanţei atât în ce priveşte calitatea produselor oferite, cât şi calitatea serviciilor conexe.

Decor Floor deţine un portofoliu select de producători de top, la nivel global, pentru mochetă, PVC, placaje ceramice, sisteme de pardoseală tehnică supraînălţată, faţade ventilate şi sisteme de tavane.
 
Decor Floorvizitează-i în:
Hermes Business Campus, Corp C - Parter, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 5, București
Website

 

Fleximo 


Fleximo este unicul concept-store din Romania cu mobilier și accesorii pentru bebeluși, copii și adolescenți.

Aceștia au conceput o colecție amplă și bine integrată de produse dedicate copiilor între 0 și 15 ani, ce răspunde nevoilor pe care copiii le au în casă, afară, la joacă, la școală sau la grădiniță.
 
Fleximovizitează-i în:
One Herăstrău Plaza, Strada Zăgazului 21-25, București
Website

 

Fratelli (Herăstrău) 


Noul Fratelli de pe malul lacului Herăstrău dezvăluie un mic paradis, departe de zgomotul și agitația orașului. Deschis zilnic, Fratelli (Herăstrău) este un restaurant-bar, aflat într-o grădină plină de flori.

Alături de florile seducătoare, barmanii mixează cocktailuri și vise, iar bucătarii Fratelli (Herăstrău) ne provoacă constant simțurile, printr-o explozie de gust și culoare. Este o terasă gândită pentru petrecerea timpului de calitate cu prietenii și familia, pentru orice moment al zilei.
 
Fratelli Herăstrăuvizitează-i în:
Șoseaua Nordului 7-9, București
Website

 

 Fratellini Bistro 


Fratellini Bistro este locul perfect pentru a-ți începe ziua, cu un mic dejun proaspăt și delicios alături de cafeaua de „bună dimineața”. Adusă pentru prima oară în România, cafeaua Fratellini este brandul propriu al Fratelli, în ediție specială.

O cafea unică, din categoria „super premium gourmet”, cu un echilibru perfect între textură, aromă și gust, cafeaua Fratellini este aromată, gustoasă și ușor de băut, perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei.
 
Fratellini Bistrovizitează-i în:
Calea Floreasca 240B, București
Website

 

FRESCO Artigianale 


FRESCO este un mic spațiu comercial la granița dintre băcănie și sandwich shop, un loc ce explorează culturi gastronomice și experiențe culinare diverse, un loc pentru comunitate.

Spațiul de 17mp se află la Piața Muncii, la parterul unui imobil interbelic de locuințe: la confluența tipologiilor de construire, de limbaj de arhitectură, de trasee în structura orașului, de straturi istorice și urbane.
 
FRESCOvizitează-i în:
Strada Inginer Slăniceanu Nicolae 1, București
Website

 

Grădina Floreasca 


Grădină, terasă, restaurant - chiar în mijlocul orașului, dar atât de departe de griji și de aglomerație.
 
Grădina Floreascavizitează-i în:
Bulevardul Mircea Eliade 16, București
Website

 

Graffiti PR


70 de consultanți care ocupă etajul de sus din Univers nu dețin un adevăr universal valabil în materie de comunicare. Pentru că Graffiti PR nu funcționează pe rețetă. Ci crește din experiență și odată cu ea.

IMPREUNA sunt o sumă de insights, specializări, trenduri, departamente, campanii și cauze social responsabile, care lansează în lumea mare mesaje calibrate la fiecare univers de brand în parte.
 
Graffiti PRvizitează-i în:
Palatul Universul, Str. Actor Ion Brezoianu nr. 23-25 Corp B, București
Website

 

Lova By Mihaylova 


LOVA sprijină femeia îndrăzneață care alege și poartă haine cu atitudine, exprimându-și încrederea și personalitatea. Interiorul buticului nu ține doar de modă; dorința acestora este să ofere celor care trec pragul un răgaz pentru ei înșiși, o capsulă a timpului în care fantezia și imaginația prind contur.

Un timp suspendat, fie la mijlocul zilei, fie seara, moment în care poți primi răspunsuri despre cine crezi că ești.
 
LOVAvizitează-i în:
Strada Benjamin Franklin 9, București
Website

 

Nod makerspace 


Nod este un makerspace, spațiu de co-working, studio-uri private, spații de evenimente, care găzduiește o comunitate diversă formată din membri din domenii creative multidisciplinare.

Aici vei putea vizita MATER, prima și singura bibliotecă de materiale din Europa de Sud-Est.
 
NOD Makerspacevizitează-i în:
Splaiul Unirii 160, București
Website

 

NOMONYM Coffee Roastery 


NOMONYM Coffee Roastery este o prăjitorie de cafea de specialitate unde vei găsi numai cafele deosebite.

Prăjitoria dispune și de un spațiu-showroom, partea de coffee shop, unde poți degusta alternativ din cafelele NOMONYM. 
 
NOMONYMvizitează-i în:
Strada Ilarie Chendi 1, București
Website

 

Origo Coffee


Origo este coffee shop cu prăjitorie proprie. A proiectat un vis și o pasiune în realitate, dezvoltând și inspirând domeniul cafelei de specialitate, în România. Încă din 2013, scopul a fost de a explora potențialul boabelor în gust și de a demonstra că o experiență completă și corectă poate oferi o perspectivă nouă în domeniul cafelei.

De la prăjitorie și până la coffee shop, firul roșu care descrie Origo urmărește ospitalitatea echipei, experiența creată, atenția la detalii și grija pentru comunitate.
 
ORIGOvizitează-i în:
Strada Lipscani 9, București
Website

 

Saint Roastery


Saint Roastery este o micro prăjitorie de cafea artizanală cu cafenea, unde sunteți întâmpinați cu prietenie de barista profesioniști, dornici să creeze cea mai frumoasă experiență a călătoriei cafelei de specialitate.

Veți găsi cafea boabe proaspăt prăjită, cold brew tonic cu arome, la sticlă sau doză, cafea delicioasă și coktailuri creative. 

 
Saint Roasteryvizitează-i în:
Strada Maltopol 26 bis, parter, București
Website

 

The Ark București 


Una dintre cele mai interesante conversii ale unei clădiri de patrimoniu din București. Amplasată în zona centrală a capitalei, aproape de Palatul Parlamentului, The Ark – cunoscută ca Bursa Mărfurilor încă din 1898 – găzduiește la parter La Bursă – showroom și Ivan Pescar & Scrumbia Bar – restaurant pescăresc.
 
The Arkvizitează-i în:
Strada Uranus 150, București
Website

 

The FAB Squad 


The FAB Squad este agentia de BRAND PERSONAL VIZUAL din București, unde dragostea pentru oameni, artă, fotografie, design grafic, machiaj se îmbină cu o atmosferă fun și creează locul perfect unde îți poți găsi FAB-ul interior.

Misiunea The FAB Squad este să găsească brandul personal al clientului printr-un proces de autocunoaștere vizuală, nu să creeze unul neautentic. De la introspecțe, la fotografie, grafică și website - The FAB sunt squad-ul tău.
 
The FAB Squadvizitează-i în:
Strada Oțetari 6b, ap. 3, București
Website

 

Trofic


Trofic este o experiență creată de Origo, expert în cafeaua de specialitate, apreciat în România pentru coffee shop și prăjitoria proprie. Împreună cu o echipă de gastronomi formați pe teritoriul cafelei de specialitate, Trofic își propune să cultive consumul prin gust în fiecare etapă a relației de hrănire.

De la selecția ingredientelor de cea mai bună calitate provenind de la producători de încredere, până la explorarea potențialului maxim de gust în preparate simple, delicioase și hrănitoare. Astfel, oferă o hrană confortabilă, în combinații care să completeze armonios notele fine ale cafelei, îndepărtându-se de ingrediente puternic aromate și texturi astringente.
 
Troficvizitează-i în:
Trofic Ion Brezoianu: Ion Brezoianu 29, București
Trofic Timpuri Noi: Mircea Vodă 52, București
Website