Mergi la conţinutul principal
search

Multicicleta RAW by Wanda & Urban Monkey

  • 11 Mai 2023
  • News

Cum ar fi să pedalezi alături de prietenii tăi pe o multicicletă?

Anul acesta, în cadrul Romanian Design Week, Urban Monkey vă propune un exercițiu colectiv pe bicicletă prin intermediul unui mural desenat de artista Wanda Hutira chiar în Piața Amzei, în zona pieței cu flori.

Multicicleta Urban Monkey invită comunitatea #optimisticbynature la un exercițiu de conectare pentru a face orașul un loc mai bun, mai sănătos și mai optimist.

După pedalat, legăm biclele la rastelul Urban Monkey creat de arhitecta Alina Moise și dăm o tură prin RDW Market.

Special pentru bicicliștii urbani, au fost dezvoltate o geacă și o serie de tricouri reflectorizante RAW by Urban Monkey. La shop se găsesc și tricourile RAW special create de artiști pentru #optimisticbynature people la care au fost adăugate benzi reflectorizante: by Alina Bohoru pentru a motiva oamenii să rămână activi și în interior #stayhealthy & #spreadtheoptimism și by Pisica Pătrată pentru a te conecta cu natura și a fi cât mai aproape de ea.

Tot la RDW Market, Urban Monkey a adus și gențile de biciclist create de designerul Andrei-Bryan Goudarzi din sticle de 330 ml și de RAW shots. Noi i-am trimis sticle, el a creat genți pentru bicicliști!

 

Stay REAL. Stay RAW. Connect at Romanian Design Week

 

Urban Monkey susține optimiștii și crede în cei care pun comunitățile creative în mișcare. Cu fiecare sticlă vândută, contribuim la proiecte care fac orașul un loc mai bun, mai sănătos, mai optimist, pentru locuitorii 

 

RDW Connections devine un nucleu al conectării între comunități și spații de dialog cu ajutorul design-ului. Și pentru că și pentru noi conectarea cu voi este cea mai importantă, abia așteptăm reacțiile voastre pe insta la muralul RAW și Autentic realizat de artista Wanda Hutira.