Mergi la conţinutul principal
search

La RDW 2022 biciclim cu Urban Monkey

  • 11 Mai 2022
  • News

De Romanian Design Week, ediția #FORWARD, Urban Monkey a pregătit un air booster for the city prin încurajarea mersului pe bicicletă. Astfel, pe lângă RAW juices, vei găsi în cadrul RDW: design bike parking, bike tours între locațiile Design Go!, o hartă de biking și accesorii cool pentru mersul pe bicicleta în pop-up store-ul de la Combinatul Fondului Plastic.

Alegeri personale cu impact comunitar

La fiecare sticlă vândută de către Urban Monkey, 5 cenți sunt redirecționați către platforme, oameni, proiecte care fac orașul mai sănătos. TU BICICLEȘTI, ORAȘUL RESPIRĂ este o inițiativă Urban Monkey care încurajează bicicleta ca mijloc de transport în oraș.

um1

Pentru o bicicleală responsabilă, Urban Monkey a ales cei mai cool artiști din comunitate și a născocit cu ei accesorii vizibile și sigure care vor putea fi găsite la pop-up store-ul Urban Monkey de la Combinatul Fondului Plastic. 

Rastelurile sunt rezultatul concursului din 2021 câștigat de Alina Moise și le găsești în 5 locații selectate din RDW Design GO! 
 

um2

Împreună cu Ramona de la Bumbagr, Urban Monkey a creat o borsetă impermeabilă încăpătoare, utilă și bine compartimentată pentru tot ce ai nevoie, iar cu designer-ul Andrei-Bryan a dezvoltat un proiect de upcycling al sticlelor RAW din care a rezultat geanta reflectorizantă cu portofel atașabil. Știai că sticlele Urban Monkey sunt făcute din 75% plastic reciclat și 25% BioPet din planet? După ce te bucuri de o doză yummy de energie și stare de bine de la Urban Monkey, nu uita să reciclezi sticla. Sticlele Urban Monkey sunt 100% reciclabile.

Tot la pop-up store veți găsi geaca și o serie de tricouri reflectorizante RAW by Urban Monkey. Special pentru bicicliștii urbani.  

um3

Bike the talk 

Pregătește-te de un mindful ride prin București și descoperă RAW bike spots by Urban Monkey la Romanian Design Week aici

Tu te bucuri de RAW juices și Urban Monkey redirecționează 5 cenți către proiecte, oameni, platforme care fac orașul mai sănătos: TU BICICLEȘTI, ORAȘUL RESPIRĂ. Mai bine pentru tine și mai bun pentru oraș. 

Let’s bike the city!