Mergi la conţinutul principal
search

Două balance boards și un rastel de biciclete by Urban Monkey la RDW Open Air

  • 18 Septembrie 2020
  • News

În perioada 11-20 septembrie, RDW Open Air propune iubitorilor de design o serie de instalații interactive care stau sub tema jocului, amenajate în curtea interioară a Combinatului Fondului Plastic. Printre acestea se numără două balance boards și un rastel de biciclete, reinterpretate de echipa de arhitecți Zeppelin Design și prezentat de Urban Monkey.

Orașul nu e doar locul în care dormim și lucrăm. E și locul nostru de joacă. Aici visăm, creăm și punem pe roți idei care ne fac viața mai bună. Ți-am pregătit câteva activități de pus sângele în mișcare, ca să încurajăm împreună micromobilitatea urbană. Lasă-ți bicla la rastelul special creat în colaborare cu prietenii de la RDW și testează-ți echilibrul pe un balance board RAW. Dă o tură, s-ar putea să găsești și alte surprize around,” ne transmite echipa Urban Monkey.

Pentru o experiență cât mai plăcută și sigură, un membru al echipei Urban Monkey ghidează vizitatorii în folosirea balance board-urilor.

Urban Monkey

Pentru că ultimele luni au schimbat radical dinamica petrecerii timpului alături de cei dragi, Open Air oferă vizitatorilor experiența de a fi din nou împreună, însă într-un mod responsabil.

Un balance board, cunoscut și sub numele de placă de echilibru, reprezintă o oportunitate de a-ți testa și îmbunătăți atât echilibrul, cât și concentrarea, de a-ți îmbunătăți postura, de a reduce durerile de spate și de ce nu, de a te distra. Ajută de asemenea la construirea masei musculare.

Balance board-urile sunt folosite de atleți de top din sporturile care implică plăci, precum surfingul, skateboardingul sau snowboardingul, pentru a se antrena.

În plus, spațiul dispune și de un rastel, unde vă puteți depozita bicicletele în siguranță. Rastelul reprezintă startul unui proiect pe termen lung privind procesul de city bettering, care va fi anunțat curând.

Urban Monkey

Partenerialul cu RDW este parte din misiunea Urban Monkey de a face orașul un loc mai bun.

_

Urban Monkey

Keep it RAW, keep it real, keep on moving.

Cu fiecare sticlă vândută, Urban Monkey susține proiecte care pun comunitățile creative în mișcare. Pentru un oraș în care vrei să locuiești și care te inspiră să crezi că totul e posibil. #optimisticbynature

Sticlele Urban Monkey sunt făcute din materiale reciclate.

_

În parcul de design dezvoltat la Combinatul Fondului Plastic, vizitatorii mai pot descoperi proiectele câștigătoare ale concursului Ping-Pong+, un teren de blueminton, un teren de unigolf și un petanque.

Romanian Design Week ține cont de toate reglementările în vigoare pentru a garanta siguranța publicului. Alegerea spațiilor a ținut cont de contextul actual, ansamblul de clădiri din cadrul Combinatului Fondului Plastic asigurând o suprafață mare de spații exterioare și condiții de distanțare socială.

Romanian Design Week 2020, un eveniment prezentat de The Institute și UniCredit Bank, are loc în perioada 11-20 septembrie, iar anul acesta a dezvoltat o ediție specială, menită să evidențieze rolul esențial al designului în proiectarea unui viitor mai bun, într-o perioadă în care creativitatea a devenit mai importantă ca niciodată. Festivalul abordează SCHIMBAREA, temă anunțată încă de la începutul anului, actualizându-și discursul și proiectele prezentate în acord cu transformările și contribuțiile aduse de industriile creative în perioada pandemiei, sub titulatura CHANGE 2.0.