Mergi la conţinutul principal
search

CONNECTIONS of RDW. Noaptea Studiourilor de Arhitectură

  • 13 Aprilie 2023

Noaptea Studiourilor de Arhitectură, format original Romanian Design Week, propune o seară în care arhitecții își deschid birourile și spațiile de lucru pentru colegi, prieteni și publicul larg, pentru a cunoaște oameni noi, a-și prezenta cele mai recente proiecte și a organiza evenimente și/sau întâlniri sociale, simultan, în sediile lor sau în spații conexe.


Noaptea Studiourilor de Arhitectură este un eveniment ce se desfășoară în cadrul Romanian Design Week și care promovează industriile creative, cu un accent special pe studiourile de arhitectură din București. 

nsa
Timp de o noapte, studiourile din tot Bucureștiul își deschid porțile pentru colegi, prieteni și publicul larg, pentru a cunoaște oameni noi, a-și prezenta cele mai recente lucrări și a organiza evenimente și/sau întâlniri sociale simultan în sediile lor sau în spații conexe. Astfel, în noaptea de sâmbătă, 25 mai, va fi dedicată exclusiv arhitecturii și designului de interior în cadrul Romanian Design Week 2023.


Anul trecut, evenimentul s-a bucurat de un real succes, printre studiourile participante numărându-se: Picktwo Studio, Laboratorul de Arhitectură Prodid, *stardust architects, AIM, Plusminus Arhitectura, Studio Corvin Cristian, Workroom Architecture, Zeppelin, Poster, Inedit Works, Citrus, IOKA Studio, 441 Design Powerhouse, HB Design, dar și alte studiouri.